hvem er vi...

Hvem er vi så - jo, vi er et søskendepar - storebror og lillesøster, som har levet vidt forskellige liv, men vi er dog alligevel så ens.
Vi prøver at udnytte vores forskelligheder og energier, så vi både kan male med store og små strøg. Vi ser verden med de samme øjne og har stor passion for dybde, det uslebne, det sanselige, æstetiske og ikke mindst provokation. Vi elsker rå kunst, historier og det forgængelige, så derfor vil du se disse elementer i vores setups. Dette er en del af os. 

Vores passion og øje for det det rå og autentiske er nu blevet samlet under samme tag - nemlig deuxTronier.

Tasker er vores hjerteblod og når du ser vores lædertasker vil du se små uregelmæssigheder i læderet. Vi udvælger nemlig de skind med patina, for vi vil gerne lade taskerne fortælle deres egen histore. Udseendet på vores læderprodukter vil variere i farve, overflade og struktur, hvilket gør, at vores tasker fremstår rå, autentiske, enkle og fortæller, at de har levet et liv.

Velkommen! Tag på oplevelse på vores platforme, vi håber, at du vil nyde dit ophold og få et lille indblik af vores verden og blive en del af deuxTronier.