Vores kalveskindstasker "Casper", "Albert" og "Smilla"

Vi har en række kalveskindstasker til arbejde, byturen og alt derimellem.

"Albert" i kalveskind. Ideen med "Albert" er at lave en taske der kan bruges til de mest nødvendige ting fx. Ipad, mobil, en tegneblok, nøgler osv. Tasken rummer 3 indvendige rum og to udvendige rum med lynlås. Tasken er både elegant og rå, grove udskæringer, unikke konturer i skindet. Albert fås i vintagefarven og sort.  

"Casper"er vores mere klassiske arbejdstaske - meget enkelt skåret. Casper har 2 klikspænder fortil og har 3 indvedige rum (et med lynlås) og 2 udvendige rum med lynlås. Tasken er perfekt til en Macbook 13, papirer mm. Tasken er unisex.

"Casper" i natur/vintagefarven giver det klassiske mørke jakkesæt den rette kontrast og bryder med konformiteten. Der er ingen tvivl om, at tasken signalerer karakter for den der bærer den - måske kræver det et vist mod i nogle jobs. Casper i sort er naturligvis meget nordisk og klassisk.

 

"Smilla" er en mindre taske til mobil, nøgler og andre fornødenheder :-). Smilla har 3 indvendige rum, heraf et med lynlås. Herudover har "smilla" to udvendige rum med lynlås. Tasken er som "Albert" ret klassisk, men udstråler en enkelthed og fremtræder ikke som en ensartet serieproduceret taske. Tasken er syet i hånden og på symaskine i Marokko.

 

 


Del dette indlæg


Efterlad en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes før de publiceres